REDESCOPERĂ PUTEREA NATURII CU ULEIURILE ESENȚIALE MARNYS

Despre noi

Despre noi

Suntem Martinez Nieto S.A, o companie de vârf în producția de suplimente nutritive în Europa, fiind renumiți pentru produsele noastre de cosmetice naturale, nutritie sportivă, alimente sănătoase și nu în ultimul rând uleiuri esențiale.

Istoria Marnys

Istoria Noastra

Situat în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. – MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice,
naturale și ecologice.

La început, compania era o fabrică de ambalare a produselor apicole. Astăzi, peste o jumătate de secol mai târziu, suntem unul dintre cei trei mari producători de suplimente pe bază de lăptișor de matcă și propolis din lume, precum și cel mai mare producător de suplimente lichide din Europa și deţinem unul dintre cele mai avansate laboratoare din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

 

Cu peste 55 de ani de expertiză în industrie

Ne mândrim cu un portofoliu diversificat de peste 400 de produse. Calitatea incontestabilă a produselor noastre este certificată de entități de prestigiu precum GMP, ISO și UKAS.
Aceste acreditări ne permit să distribuim cu încredere produsele noastre în peste 70 de țări, pe 4 continente diferite.
Viziunea noastră este să fim lideri de piaţă în dezvoltarea şi comercializarea produselor naturale cu eficacitate dovedită care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor.

55 de ani de expertiză în industrie
LIVRARE GRATUITĂ DE LA 199 LEI

GLS & EasyBox Sameday

GARANȚIA CALITĂȚII 45 DE ZILE

Rambursare in cel mult 14 zile

LIVRARE ÎN 25 DE ȚĂRI

Livram in toata Europa

Plati 100% Securizate

Plati prin Payu & la Livrare